Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου
του Δήμου Θεσσαλονίκης (στην Κάτω Τούμπα)

ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Φ.Β.Ε.)

URL: www.efbe.gr

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βράβευση Μαθητών Μαθητριών του Δημοτικού και Γυμνασίου του Διαγωνισμού Φυσικής έτους  2018

στην Αίθουσα του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΤΟΥΜΠΑΣ  του Δήμου Θεσσαλονίκης

την Κυριακή 9η Δεκεμβρίου 2018 και

Ομιλία του ομότιμου καθηγητή κ. Παυλίδη Σπύρου.

Η Ένωση Φυσικών Βορείου Ελλάδας (ΕΦΒΕ), στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της διοργανώνει και φέτος την βράβευση του Διαγωνισμού Φυσικής2018 για τους μαθητές που συμμετείχαν και φέτος της Α΄-Β΄- Γ΄ Γυμνασίου και Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, με την υποστήριξη και την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

          Την εκδήλωση Βράβευσης των μαθητών θα τιμήσει ο ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ., Πρόεδρος ΔΣ Αριστοτελείου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας

κ. Σπύρος Β. Παυλίδης

με θέμα της ομιλίας του:

«Φύση, Φυσικές Επιστήμες και η Γεωλογία».

Η ομιλία του καθηγητή έχει ως τιμώμενα πρόσωπα τους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες και θα γίνει από την 11.00-12.00πμ την  9η  Δεκεμβρίου 2018  για όλους τους μαθητές καθώς και τους συνοδούς των γονείς.

Η ομιλία αυτή είναι η πρώτη της σχολικής χρονιάς 2018-2019 και εντάσσεται στα πλαίσια της σειράς Εκδηλώσεων και Ομιλιών μας με τίτλο  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ  για το σχολικό έτος 2018-2019, που υλοποιούνται επί σειρά ετών σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον κ. Δήμαρχο Ι. Μπουτάρη.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση απονομής ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ, ΒΡΑΒΕΙΩΝ, ΕΠΑΙΝΩΝ και ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ για όλους τους μαθητές που συμμετείχαν με το παρακάτω πρόγραμμα:

12.00-12.30 μμ   Α΄-Β΄- Γ΄Γυμνασίου

12.30 – 13.00μμ   Ε΄Δημοτικού

13.00-14.00 μμ     ΣΤ΄Δημοτικού

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

της ΕΦΒΕ

www.efbe.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάσημοι Φυσικοί

einstein

Αναζήτηση

Επισκέπτες